Er du en lokal helt?ANSØG HER
 

De Lokale Helte Silkeborg

De Lokale Helte Silkeborg er en købmandsbutik på Nygade 32 fyldt med gode råvarer og et bredt udvalg af danske specialiteter af høj kvalitet fra producenter rundt i Danmark. Hertil er knyttet et køkken til take away i Silkeborg med tapas, sandwich og salater og andre lækre småretter til en nem frokost eller aftensmad. Butikken er også spisested med enkelte siddepladser og tørster du efter en special øl, vand eller vin er det også på menukortet. I og omkring Silkeborg kan der også bestilles mad til fest, til firmafrokost, skoleudflugt og andre lignende arrangementer. Levering af mad i form af en frokostordning i Silkeborg by er også en mulighed. Kontakt os på tlf: 50 47 92 20
Anbefal en ven:

Om butik

De lokale helte Silkeborg er en købmandsbutik på Nygade 32 med et udvalg af lækre danske råvarer fra bondegårde og andre iværksættere rundt om i Danmark.
Små producenter med en god historie. Producenter med hjertet på rette sted, som tænker god smag og høj kvalitet frem for kvantitet.

Ved at handle lokalt udsættes dyrene ikke for de lange transporter og  miljøbelastningen er dermed meget mindre og samtidigt støttes De Lokale Helte – altså de danske producenter.

Derfor sælger vi de gode danske varer, økologiske og konventionelle, glutenfri, vegetar og vegansk for det betyder noget for Danmark.

Selv om danske varer er vores foretrukne, sælger vi dog også et mindre udvalg af produkter, som af naturlige årsager ikke kan produceres i Danmark.
For disse varer gælder naturligvis også at bæredygtighed er i højsædet meget gerne forbundet med et udviklingsprojekt hvor socialt ansvar er i top.

 

Kontakt os på tlf; 50 47 92 20

Følg os på Instagram